Home UdenforHaven Robotplæneklipper test

Robotplæneklipper test

by Mark
0 comment

Med en robotplæneklipper slipper du for selv at skulle klippe græsset, når du har bedre ting at tage dig for. Den eneste store hurdle, der plejer at stå i vejen for beslutningen om at få en selvkørende plæneklipper, er, at det kan være svært at overlade sin tillid til en maskine, der kører automatisk. Men den overkommer du let, for der er intet magisk ved plæneklipperne.

På din tablet eller smartphone kan du meget let vælge program og foretage andre indstillinger for din robotplæneklipper, så den er lige til at gå i gang uden behov for hjælp fra en tredjepart.

Robotplæneklippere kan sagtens selv finde vej rundt i haven, registrere og køre omkring forhindringer, der ville skade dem at køre over. Og de finder selv vej tilbage til ladestationen, når de ved at gå tør for strøm. Her finder du 4, der klarede sig bedst i robotplæneklipper test.

 

Robomow RS615U intelligent robotplæneklipper

I Robomow RS615U har du en robotplæneklipper, der er bedst i test. Med en kapacitet til let at klare plæner op til 1600 kvm, men med en øvre grænse ved jævne plæner på op til 3000 kvm, har du her en plæneklipper, der helt selv kan tilbagelægge store mængder klippet græs.

Med en ladetid på 90-110 min. kan plæneklipperen præstere i ca. en time, og den finder selv tilbage til ladestationen. Både når den skal have strøm, men også når det regner for at beskytte maskinen. For Robomow RS615U har nemlig indbygget regnsensor, så maskinen ad egen drift går på retræte, når vejret er umedgørligt, og fortsætter, når det ikke regner mere.

 

Diskret plæneklipper med støddæmper

Du behøver ikke være bange for, at et vildfarent stykke grus sprænger maskineriet, for klingerne på Robomow RS615U stopper, hvis støddæmperen registrerer hindringer. Den intelligente robotplæneklipper finder så en anden rute. Det kronisk lave lydniveau gør dette til en diskret plæneklipper, så faktisk vil du ofte slet ikke høre, at den kører rundt i baghaven.

 

Vælg mellem flere indstillinger

Når RS615U klarer sig godt i robotplæneklipper test, kan det bl.a. tilskrives muligheden for at vælge mellem flere programmer, hvilket du gør fra din smartphone. Robotten har almindelig kørsel som udgangspunktet, men du kan også eksperimentere med den strømbesparende Eco-indstilling og Turbomow, der er egnet til ekstra højt græs. Hvad end du ønsker miljøhensyn i din plæneklippers kørsel, eller du vil have bugt med vildt græs, har du en løsning.

 

Worx Landroid M500 perfekt til mindre plæner

Ønsker du en robotplæneklipper rettet mod mindre haver, er Landroid M500 fra Worx det rette valg for dig. Plæneklipperen har sin forte ved plæner op til 500 kvm. Med 60 minutters køretid på én opladning à 90 minutter og sin 18 cm klippebredde arbejder maskinen hurtigt og effektivt. Dens Cut to Edge-specifikationer er din garant for særligt velholdt græsplæne.

 

Fleksibel strømforsyning

Som en særlig styrke er Landroid M500 meget fleksibel, når det kommer til strømforsyningen, for du kan let skifte dets 20V batteri ud med batteriet i ethvert andet Worx-produkt. Af den grund giver det særlig mening at investere i denne plæneklipper, hvis du allerede ejer andre af produkter af mærket Worx. Ved at gøre det har du sikret dig et backupbatteri til tilfældet.

 

Tyveri- og børnesikring samt regnsensor

Med pinkode på denne robotplæneklipper fra Worx er du sikret mod tyveri, ligesom du kan forhindre maskinen i at starte, når børnene piller ved den. Med sin regnsensor sørger Landroid M500 også for at beskytte sig selv mod byger, så den ikke kører ud i regn og vender tilbage til sin base, når vandet begynder at pible ned. Det sikrer dig mod kedelige vandskader.

 

AL-KO Robolinho 500E bedst i test

Her har du en plæneklipper, der er bedst i robotplæneklipper test. AL-KO Robolinho 500E skærer med sine tre roterende knive og får hurtigt kappet det vilde græs ned. Plæneklipperen har alle de intelligente løsninger, du kan forvente af modeller på markedet. Blandt andet sørger den selv for opladning. Når batteriet er ved at være fladt, formår plæneklipperen helt selv at trille hen til ladestationen, der følger med, og lade op. Det slipper du for at tænke på.

 

Beskytter både sig selv og børnene

Med sin integrerede sensorteknologi sørger Robolinho 500E helt selv for at opdage, når der ligger forhindringer forude, der kunne komme i vejen for knivene. Når den registrerer sådan en forhindring, afviger den fra sin rute og vælger en ny vej, der nu går udenom forhindringen.

Ligesom den beskytter sig selv, beskytter den også dine børn og enhver, der får den dårlige idé at tage fat om maskinen, mens den kører. Bliver Robolinho løftet, slår knivene hurtigt fra.

 

Middel lydniveau druknes hurtigt ud

Denne plæneklipper har et lydniveau på ca. 60 dB, mens den kører. Det er et middel niveau, når det kommer til støj fra en robotplæneklipper, men lyden er monoton og falder af den årsag hurtigt ind i baggrunden. Er andre lydkilder til stede, for eksempel fuglefløjt, træernes løv i berøring med vinden eller springvand, druknes den beskedne lyd også ud efterhånden.

 

Robomow RC304U med unik kantklipning

Vi slutter af med endnu en Robomow. RC304U er let at indstille og overvåge med Robomow app på din smartphone, og den arbejder hurtigt. På blot få timer kan denne plæneklipper klare plæner på omkring 500 kvm, mens den maksimalt kan tage plæner op til hele 1000 kvm.

 

Knivene når helt ind til kanten

Denne robotplæneklipper har unik kantklipning, da knivene klipper ud over hjulbredden. Det betyder, at du ikke kommer til at have mere bøvl med de afsluttende finesser ved plæneklipning, som det at tage kanterne med en havesaks typisk medfører. Maskinen klipper helt ind til kanten. Med sin klippetid på 45-50 min. på en fuld opladning tilbagelægger den meget græs.

 

Betjen plæneklipperen let over din smartphone

På din smartphone kan du let tilrettelægge plæne- og klippeindstillingerne på din Robomow RC304U efter dine egne præferencer. Du kan programlægge plæneklipperens klipninger eller afbryde eventuel igangværende klipning. Robotplæneklipperen er tyverisikret med pinkode og alarmsystem, så kun du kan bruge den.

You may also like