Stavblender test

by Mark
0 comment

Uanset om du har madlavning som en af dine store passioner, eller du er den mere tilbageholdende type i et køkken, er det alfa og omega, at du har dit køkkenudstyr i orden.

Du vil ofte stå i situationer, hvor du skal blende, purere, mose eller knuse madvarer, og så vil du altså sætte stor pris på at have en god stavblender ved hånden. En stavblender i god kvalitet kan nemlig varetage mange opgaver i dit køkken, og med de mange ekstradele, du kan få i dag, kan du opnå fuld funktionalitet for pengene.

Udvalget af stavblendere er i dag kæmpestort. For at du kan bevare overblikket, kan du følge en simpel liste over ting, der er gode at holde øje med:

 • Effekten – den måles i Watt, og en stavblender med højt Watt er et udtryk for et produkt af god kvalitet, med en stor og kraftfuld motor der kan leve op til alle køkkenkunstens udfordringer.
 • Hastighedsindstillinger – oftest er der flere forskellige indstillinger, men antallet varierer. Flere indstillinger giver større fleksibilitet i dit daglige arbejde.
 • Ekstratilbehør – du får ofte diverse tilbehør i form af piskeris, målebæger m.m. med til din nye stavblender.

Sidst men ikke mindst spiller design også en rolle i valget af din stavblender. Du vil værdsætte et flot design, der passer til dit køkken, når du i fremtiden skal bruge din maskine.

I nedenstående stavblender test kan du blive klogere på udvalget af stavblendere og danne dig et overblik over de forskellige produkter.

Bamix stavblender

Bamix er et schweizisk mærke, og selvom du måske ikke har hørt om det før, så fås de bedste stavblendere inden for dette mærke. Denne stavblender rangerer højt i adskillige tests og er et populært valg blandt forbrugerne.

Det unikke ved denne stavblender er, at den fås i tre forskellige motorstørrelser: 140, 160 og 200 Watt. En lille motorstørrelse anbefales til dig, der har en intention om at bruge din stavblender til bløde, nemme ting – fx supper, mens en kraftfuld motor i 200 Watt egner sig at mose og knuse ting – fx is til en smoothie.

Som en ekstra fordel får du med dette produkt en stavblender, der ikke suger sig fast til bunden, ligesom det kan være tilfældet med de billigere modeller. På den måde gør det din madlavning nemmere.

Denne stavblender er til dig, der:

 • Ønsker en stavblender, hvor du selv vælger motorstørrelse.
 • Værdsætter en blender, der ikke sætter sig fast i bunden.
 • Vil have et produkt i lækker kvalitet.

Braun MultiQuick 7 MQ775

Denne stavblender får høje bedømmelser fra samtlige anmeldere, da de vurderer den til at være brugervenlig, funktionel og fastsat til en fornuftig pris, som alle kan være med på.

Med en stavblender fra Braun får du et lækkert produkt med en kraftfuld motor (700 Watt), som er godt rustet til at klare sig igennem samtlige køkkenopgaver. Det lave støjniveau er især en stor fordel, som anmelderne lægger mærke til i deres vurdering af dette produkt.

Som noget ekstra får du ved køb af dette produkt rigtig meget ekstratilbehør med – faktisk så meget tilbehør, at du får en hel foodprocessor med i købet. Du får nemlig en ekstra beholder med tilhørende klinger, så du kan finthakke fx løg. Beholderen er udstyret med et smart greb, så du nemt kan have kontrol over situationen. Du får ligeledes et piskeris med i rustfrit stål.

Denne stavblender er til dig, der:

 • Har et alsidigt behov i køkkenet.
 • Ønsker en kraftfuld motor, der kan klare alt i et køkken.
 • Sætter pris på en støjsvag stavblender.

KitchenAid 2571EER

Du kender sikkert allerede til det populære mærke KitchenAid, der i forvejen er kendt for sine køkkenmaskiner. De har derfor også en stavblender i samme mærke – yderst funktionel og i flot design, som nærmest er blevet deres varemærke.

Med en stavblender fra KitchenAid får du et produkt af luksuskvalitet, der giver dig stor fleksibilitet i køkkenet. Udover at få en stor tilbehørspakke inkluderet i købet, får du også tre forskellige knive med, så du kan skumme mælk, knuse is og nødder. På den måde får du en uimodståelig køkkenmaskine, der kan klare alle udfordringer i ethvert køkken.

Motorstyrken er 180 Watt, og der er samlet set 5 forskellige hastighedsindstillinger. Der er sørget for en blød og lækker overgang imellem indstillingerne, så du undgår at opleve de irriterende hak, der kan ske ved billigere modeller.

Sidst men ikke mindst er du ved køb af dette produkt sikret en nem vedligeholdelse, da du kan afmontere knivene og udskifte dem, når de med tiden bliver sløve.

Denne stavblender er til dig, der:

 • Sætter pris på et lækkert design.
 • Ønsker en alsidig stavblender med masser af tilbehør.
 • Foretrækker nem vedligeholdelse.

Bosch MaxoMixx MSM88190

Bosch er kendt for sine produkter af god kvalitet, hvilket uden tvivl også gælder denne stavblender, der klarer sig godt i svenske tests.

Med denne udgave får du en model med kraftig motor (800 Watt) og 12 forskellige hastighedsindstillinger, der kan klare enhver opgave i et køkken.

Som noget unikt tåler enkeltdelene maskinvask, hvilket gør det nemt og effektivt for dig at vedligeholde den travle hverdag.

Denne stavblender er til dig, der:

 • Ønsker nem vedligeholdelse i en travl hverdag.
 • Vil have en stavblender i god kvalitet.
 • Sætter pris på og har plads i køkkenet til ekstratilbehør.

Find en stavblender, der passer til dig

Nu har du forhåbentligt fået et bedre indblik i de forskellige stavblendere, der er tilgængelige på markedet.

En stavblender test siger uden tvivl noget om kvaliteten og brugervenligheden af produktet, men i sidste ende er det dig selv, der afgør, hvilket produkt der vil være det bedste for dig i dit køkken. Du må derfor gøre op med dig selv, hvilke behov du har lige nu og til fremtidens brug.

Med en god stavblender vil du få en endnu større glæde under madlavningen, og samtidig åbner der sig en helt ny verden af muligheder inden for smoothies, supper og mose, som du kan eksperimentere i. Så det er bare med at komme i gang!   

You may also like