Home UdenforHaven Weber Spirit E-310 Anmeldelse

Weber Spirit E-310 Anmeldelse

by Mark
0 comment
Weber-Spirit-Original-E-310-Gasgrill (1)

Leder du efter en Weber Spirit e-310 gasgrill?

I denne artikel anmelder vi Weber Spirit e-310 gasgrillen og kigger nærmere på hvad den kan.

Derudover sammenligner vi også priser fra flere forhandlere på nettet og viser dig, hvor du kan finde en weber spirit e-310 billigst lige nu.

I vores anmeldelse og vurdering af Weber Spirit e-310 gasgrillen kigger vi blandt andet på, hvilke kundeanmeldelser denne gasgrill får på Amazon.com og andre websteder, som har lavet test / anmeldelser af denne gasgrill.

Weber Spirit e-310 gasgrillen deltager i vores store test af bedste gasgrill her på Tilhusoghave.dk, hvor også en af de meget populære gasgrille fra Weber deltager – Weber Q300/3000 gasgrillen.

Hvilke anmeldelser har Weber Spirit E-310 gasgrillen fået?

Som sagt vil vi i denne anmeldelse af Weber Spirit E-310 gasgrillen kigge nærmere på hvilken anmeldelser denne gasgrill fra Weber har fået, for at give en vurdering af om den er værd at købe. For at gøre dette, har vi først kigget mod Amazon.com og deres anmeldelser af denne gasgrill fra Weber. På Amazon.com får en Weber Spirit E-310 gasgrill 4,5 stjerner ud af 5 mulige stjerner og denne rating er givet på baggrund af 559 anmeldelser fra kunder, der har købt produktet på Amazon.

For at give et bedre billede af hvor god en Weber Spirit e-310 gasgrillen virkelig er, har vi fremhævet en af udtalelserne fra kunder, der har købt produktet på Amazon og udtalelsen er følgende:

“Som en grill der erstatter min gamle Ducane grill, kan jeg ikke være mere glad for denne nye grill.Denne weber grill har bedre temperatur kontrol og bliver virkelig varm – det er perfekt når man også skal grille når det er koldt om vinteren.

Samling af grillen var nemt, da mange af delene er samlet fra fabrikantens side – samlet tog det lidt over 1 time og 45 minutter at samle denne grill”

Som sagt har denne gasgrill fra Weber fået en rating på 4,5 stjerner i anmeldelse, fra 599 kunder der har købt produktet på Amazon og da antallet af kundeanmeldelser, er forholdsvist stort kan vi her på Tilhusoghave.dk trygt sige at denne rating er retvisende og er en du kan stole på.

Hvad kan en Weber Spirit E-310?

Hvis du vælger at købe en Weber Spirit e-310 gasgrill, får du en fantastisk god gasgrill, der er alle pengene værd. Med et køb af denne gasgrill, kan du stort set lave alle former for kød på din gasgrill og du kan imponere dine gæster med fantastiske stege eller lammekøller – du kan også lave pizzaer på grillen, dette kræver dog en Weber pizzasten men ellers er der ingen begrænsninger for hvad du kan lave på denne grill.

Gasgrillen er udstyret med 3 brændere, der gør at du kan styre grillen og den mad du skal lave på grillen, med direkte varme eller indirekte varme.  De praktiske siddeborde, som er monteret på gasgrillen gør at du kan forberede tilbehør til grillmaden og ofte samtidig med at du underholde dine gæster, da der er masser af arbejdsplads på disse sideborde.

Når du køber denne gasgrill får du alt det med på billedet, som du ser. Du får skab og støbejernsriste med og i skabet kan du gemme din gasbeholder samt andet grill tilbehør, så det ikke roder så meget i haven. Med en Weber spirit e-310 gasgrill er der tænkt på alt og hele formålet med at købe denne fantastiske gasgrill er, at grillmaden skal smage godt men at man samtidig som vært skal udstråle kontrol.

De tekniske specifikationer på denne gasgrill fra Weber er følgende:

 •  3 stk brændere i rustfrit stål, så du kan lave direkte og indirekte varme til din grillmad
 • Gasforbruget er 9,36 kw/t og du skal nok overveje en lidt stor gasbeholder for ikke at skulle skifte gas hele tiden
 • Der medfølger porcelænsemaljeret bund og låg samt Flavourizer bars
 • Gasgrillen tændes elektronisk og er udstyret med trinløs regulering af gas og varme
 • Når du køber denne gasgrill får du også et termometer med, som sidder i låget så du ikke skal bruge stegetermometer
 • Sidebordene er lakerede, så de kan sagtens tåle at blive lidt våde hvis du glemmer at stille grillen i tørvejr
 • Grillarealet på denne gasgrill er 62 x 45 cm
 • Grillen er udstyret med 6 redskabsholdere og 4 hjul, hvoraf 2 af dem kan låses så grillen står stabilt
 • Højden på denne gasgrill er 116 centimeter
 • Bredden på denne gasgrill er 132 centimeter
 • Dybden på denne gasgrill er 66 centimeter
 • Vægten på denne gasgrill er 56 kg, så grillen er meget stabil

Er den værd at købe?

Er en Weber Spirit e-310 gasgrill så overhovedet værd at købe? Det synes vi her på Tilhusoghave.dk, når man kigger på hvilke anmeldelser denne gasgrill har fået på Amazon,com og sammenligner med hvilken prisniveau denne gasgrill ligger på.  Gasgrillen får 4,5 stjerner ud af 5 mulige stjerner baseret på over 500 anmeldelser fra kunder, der har købt produktet på Amazon og du kan trygt stole på at du har med en gasgrill af høj kvalitet at gøre med.

Derudover så kan denne gasgrill købes for knap 4.000 kr. og dette mener vi er et prisniveau som er til at betale, når man tænker på hvor mange gode stunder sådan en gasgrill kan give. For slet ikke at tale om hvor meget god grillmad, der kan laves på dennne gasgrill – og når man tænker på at Weber har optimeret smagen fra deres gasgrille, så maden smager som om det er grillet på en almindelig kuglegrill, så er der næsten intet der forhindrer dig i at købe denne fantastiske gasgrill.

Ønsker du at forkæle dine gæster efter i har spist, så kan du jo overveje at købe et Weber bålsted/bålfad så dig og dine gæster, kan hygge ved bålets knitren og måske grille skumfiduser over bålet.

Vi håber at du har kunnet bruge vor anmeldelse af Weber Spirit e-310 gasgrillen og at den har hjulpet dig med at finde ud af om det er denne gasgrill du skal købe. Er du endt med at købe denne gasgrill, efter at have læst denne artikel, så kommenter venligst hvor du har købt den og til hvilken pris du fandt gasgrillen til – dette kan hjælpe andre forbrugere med at spare penge på deres nye gasgrill.

You may also like