Home UdenforHaven Græsslåmaskine test

Græsslåmaskine test

by Mark
0 comment

Haven er et sted, der for mange mennesker betyder afslapning, hygge og leg med børnene. For det meste er det græsplænen, der fylder det meste af haven. I haven skal der både være plads til trampolin, terrasse, solsenge med mere. Herfra kan man nyde den smukke grønne græsplæne, men det kræver både tid og arbejde at holde den pæn og kort.

 

Især i sommerperioden gror græsplænerne hurtigt, og der går ikke mange dage imellem, før græsplænen trænger til at blive slået igen. Det kan være svært at overskue det arbejde – men det behøver det slet ikke være.

 

Med en græsslåmaskine i høj kvalitet sikrer du dig, at din græspæne bliver slået ordenligt og på ingen tid. Med et ordentlig valg af græsslåmaskine til din græsplæne bliver det en hurtig og overskuelig post, hvor du derefter kan nyde det smukke græs i haven.

 

Der findes utroligt mange forskellige mærker og modeller i græsslåmaskiner, og derfor er det tit en vanskelig og forvirrende opgave at finde den bedste. Derfor prøver vi at gøre din opgave om at finde en græsslåmaskine lidt nemmere, da vi tager fat i markedets fem bedste.

 

Makita PLM5600N2

Den første græsslåmaskine, som beskrives, er Makita PLM5600N2. I en græsslåmaskine test vandt denne maskine hos Tænk, som er det danske forbrugerråd. Der er god grund til, at netop denne græsslåmaskine vandt, da den lever op til alle forventninger.

 

Hvis du ønsker en hel klassisk græsslåmaskine til at slå dit græs, så er denne et ideelt valg for dig. Maskinen bruger benzin som brændstof, og du behøver ikke skubbe den frem hele tiden. Den behøver kun et lille skub i starten, og ellers er den selvkørende.

 

Med sine tre forskellige hastigheder kan du helt selv bestemme, hvor hurtigt det skal gå. Hvis det skal gå hurtigt med at få slået græsplænen, så er der muligheden for at køre 4,5 km./t. på højeste hastighed.

 

Makita PLM5600N2 indeholder alt det, som en traditionel og god græsslåmaskine skal:

 

 • Klippehøjden er justerbar
 • Der er mulighed for bioklip
 • Der er mulighed for justering af hastigheden

 

Der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig den klassiske Makita PLM5600N2, som vil kunne klippe din græsplæne pæn og kort på ingen tid.

 

Wolf Garten 72V Li-ION Power 37

I en græsslåmaskine test vandt denne græsslåmaskine som ”Best Buy” på grund af dens mange indstillinger og gode græsplæneklipning. Med Wolf Garten 72V Li-ION Power 37 bliver du også fri for alt, der hedder ledninger og benzin, da maskinen kun bruger et batteri.

 

Med det kraftfulde batteri, der skal bruges til græsslåmaskinen, kan den slå cirka 500 m2 jævn græsplæne hver gang, det bliver opladt helt med den medfølgende oplader.

 

Med sine seks forskellige hastigheder kan du helt selv bestemme hvor hurtigt, at græsplænen skal klippes. Du bestemmer også selv, hvorledes det afklippede græs skal spredes som gødning eller i beholderen på maskinen.

 

Wolf Garten 72V Li-ION Power 37 har så mange positive egenskaber, og de vigtigste at fremhæve er:

 

 • Maskinens klippehøjde som er justerbar
 • Man er fri for ledninger og benzin
 • Den er nem at køre med sin lette vægt på 17 kilo

 

Er man derfor til en græsslåmaskine, som slår græsset perfekt uden brug af ledninger over det hele eller benzin, så er dette et ideelt valg for dig.

 

Mc Culloch M53 – 160AWREX

Med denne græsslåmaskine får forbrugeren en klassisk benzindreven maskine. Derudover er det en hurtig opgave at slå græsset, da dens klippebredde er 53 cm. Den får således et godt stykke med, hver eneste gang du kører over græsset med maskinen.

 

Denne maskines design er perfekt til jævne græsplæner, men også til ujævne grundet grebets behagelige polsting. Her er der mulighed for at få godt fast, uden det bliver ubehageligt i længden.

 

Noget af det, som gør denne græsslåmaskine til en af de bedste på markedet, er:

 

 • Muligheden for bioklip
 • Nem benzindreven maskine
 • Den kan slå op til 1700 m2

 

Er man derfor til den traditionelle græsslåmaskine, der klipper græsset pænt i en passende hastighed, så er Mc Culloch M53 – 160AWREX helt sikkert et godt valg for dig, hvor du både har mulighed for at slå på jævne og ujævne plæner.

 

MTD Optima 46 SPH HW

I mere end en græsslåmaskine test har denne græsslåmaskine fået ros og god bedømmelse. Med sin brede klippebredde på 46 cm. er denne perfekt til den mellemstore plæne.

 

Denne græsslåmaskine er nem og behagelig at køre med. Et lille skub for at sætte den i gang så den kører selv, og så er det ellers bare med at styre den i den rigtige retning.

 

Hvis man gerne vil anvende bioklip, er det muligt med MTD Optima 46 SPH HW, da man selv kan vælge, om man vil have det afklippede græs i opsamleren, eller om man vil anvende bioklip. Hvis bioklip anvendes, bliver det afklippede græs brugt som gødning.

 

Der er altså en del fordele ved at vælge denne græsslåmaskine:

 

 • Bioklip (hvis det ønskes)
 • Nem og behagelig at køre
 • Stor klippebredde

 

Er du til en traditionel benzindreven maskine, og står du med en mellemstor have, så er MTD Optima 46 SPH HW et ideelt valg.

 

Gardena Power Max Li 40/32

Med denne græsslåmaskine er der mulighed for at få en batteridreven maskine, som har 10 forskellige intervaller for klippehøjden. Derudover har den i mere end en græsslåmaskinetest fået rigtig gode bedømmelser.

 

Da græsslåmaskinen kører på batteri, er det slut med trælse ledninger og benzin. Det hele er nemt og hurtigt med batteriet. Den anbefales til mindre græsplæner.

 

Derudover har den et utroligt godt greb, hvilket gør, at maskinen er behagelig at køre rundt i haven. Man kan som forbruger helt selv vælge mellem 10 intervaller i klippehøjden, så det er helt op til dig, hvor kort du ønsker græsset.

 

Med Gardena Power Max Li 40/32 får du altså en græsslåmaskine som:

 

 • Er nemt at styre
 • Er fri for ledninger og benzin
 • Kan indstilles med forskellige intervaller

 

Denne græsslåmaskine er derfor ideel til forbrugeren, der gerne vil klippe sin forholdsvis lille græsplæne uden at skulle stå med forvirrende ledninger og andet bøvl.

You may also like