Home UdenforHaven Terrassevarmer test

Terrassevarmer test

by Mark
0 comment

Du har sikkert flere gange gået og ønsket dig, at du kunne udvide den danske sommersæson til at vare bare en smule længere – eller at du for den sags skyld kunne bruge samtlige sommeraftener- og nætter på din udendørs terrasse i godt selskab med venner og familie, uden at fryse og skulle bruge tid på at flytte alle remedier indendørs, så snart solen er gået ned.

 

Med en terrassevarmer får du et produkt, der imødekommer lige præcis det behov. Faktisk er terrassevarmere rigtig udbredte blandt mange haveejere, fordi de gør det muligt at nyde ekstra godt af din terrasse.

 

Du finder i dag et stort udvalg af mange forskellige terrassevarmere, men overordnet skelnes der mellem disse modeller:

 • Væghængte – disse er mere diskrete og kan hænges op på fx muren, så de giver varme uden at fylde. Derfor anbefales de bl.a. til mindre terrasser, hvor pladsen kan være trang.
 • Gulvmodeller – disse kan nemt flyttes rundt efter behov og giver varme til et større areal end de små bordmodeller.
 • Hængemodeller – disse minder om en klassisk loftslampe og egner sig især til overdækkede terrasser og udestuer.
 • Bordmodeller – disse er mere fleksible og kan nemt rykkes rundt grundet deres lille størrelse.

 

I bund og grund minder produkterne meget om almindelige lamper som dem, du køber til indendørs brug. Forskellen her er bare, at de samtidig giver en behagelig varme og bidrager til en hyggelig atmosfære.

 

Forud for dit køb anbefales det, at du overvejer, hvor stort et areal din kommende terrassevarmer skal kunne opvarme. Det er nemlig vigtigt, når du skal vælge både model og størrelse.

 

I følgende afsnit gennemgås der en klassisk terrassevarmer test, hvor du kan få et bedre indblik i de produkter, der er testvindere på markedet:

 

Hortus hængemodel 211-325

Denne terrassevarmer er kåret til at være den bedste loftmonterede model og har samtidig et lækkert design, der passer til enhver indretningsstil.

 

Den består af aluminium samt rør, der vha. af infrarøde kortbølger skaber en dejlig varme i et behageligt lys.

 

Du kan benytte den både indendørs og udendørs, og med et dækkeområde på 5 m2 kan du være sikker på, at varmen når ud til alle personer omkring et standard bord.

 

Der medfølger en smart fjernbetjening, der gør det nemt for dig at betjene lampen. Lampen opnår allerede fuld effekt efter 5 sekunder, og du kan derfor altid nemt og hurtigt benytte dig af den uden at skulle planlægge det i forvejen.

 

Lampen har samlet set 5000 funktionstimer og driftsomkostninger, der ligger på omkring 4,4 kr. i timen.

 

Denne terrassevarmer er til dig, der:

 • Har en udestue eller overdækket terrasse.
 • Ønsker en hængelampe i god kvalitet til dagligdagsbrug.
 • Værdsætter en nem og hurtig opstart.

 

Green>it Pyramide terrassevarmer

Du har sikkert allerede stødt på denne model mere end en gang, eftersom den er kåret til at være den flotteste fritstående terrassevarmer. Selvom prislejet er noget højere sammenlignet med andre udgaver, gør det flotte design og dens funktionalitet den til et sikkert hit blandt forbrugerne.

 

Denne terrassevarmer er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer et flot, minimalistisk design, der passer til ethvert hjem. Sammenlignet med andre produkter opererer denne helt uden ledninger og kabler, da den er drevet af en gasflaske. På den måde er den yderst fleksibel og kan nemt flyttes rundt mellem forskellige omgivelser.

 

Typisk kan denne terrassevarmer brænde i 11,5-24 timer på en gasflaske (11 kg.), hvilket i høj grad afhænger af det blus, den skal køre på. Den kan altså snildt bruges til udendørs fester, der kan række til langt ud på natten.

 

Og større fester er netop det, den egner sig helt perfekt til. Den har nemlig en stor varmeeffektivitet og har derfor en rækkevidde på hele 20 m2. Samtidig er den udstyret med en levende flamme, som bidrager til en hyggelig feststemning i naturens omgivelser.

 

Som en ekstra bonus er den udstyret med hjul, så den nemt kan flyttes rundt på.

 

Denne terrassevarmer er til dig, der:

 • Ønsker at bruge en terrassevarmer til større have- og grillfester.
 • Værdsætter et flytbart produkt i flot design.
 • Sætter pris på en gasdreven model uden irriterende ledninger.

 

 

Parasolfod med varme

Hvis du er en af fortalerne for innovation og unikke helhedsløsninger til din terrasse, så vil du helt sikker blive blæst bagover af denne skønne, funktionelle terrassevarmer.

 

Dette produkt er en elektrisk varmekilde og er lavet af almindeligt plast med huller i for at sikre, at varmen kommer godt rundt til alle, der sidder omkring bordet.

 

Et hybridprodukt som denne krydsning imellem en klassisk parasolfod og en terrassevarmer passer til alle parasolstænger, der måler op til 50 mm. i tykkelse. Den sikrer en dejlig og behagelig varme til dine fødder og ben, der oftest er de mest udsatte i køligere temperaturer.

 

Den er udstyret med en praktisk tænd/sluk knap, som du kan styre med foden. På den måde undgår du besværet i at skulle kravle ind under bordet hver gang, du ønsker at regulere maskinen.

 

Dens funktonalitet i betragtning står udgaven til en fornuftig pris, der dog stadig ligger en anelse højere end de almindelige modeller.

 

Denne terrassevarmer er til dig, der:

 • Har en tendens til at fryse på fødder og ben.
 • Ønsker en praktisk terrassevarmer.
 • Kan se fordelen i at bruge den som parasolfod på fx en lille terrasse med sparsom plads.

 

Slå til inden sommersæsonen

Forhåbentligt har du fået et bedre indblik i de forskellige typer af terrassevarmere, der i dag findes hos diverse forhandlere.

 

Når først du har prøvet at sidde en aften ude på terrassen i selskab med din nye terrassevarmer, vil du undre dig over, at du ikke har investeret i den noget før. Dine venner og bekendte vil længe misunde sig over dit skønne produkt, som du kan have glæde af året rundt.

 

Fremover vil du kunne sidde udendørs og nyde en romantisk middag med kæresten, et brætspil med familien eller en skøn genforening med gymnasievennerne, uden at du lader dig begrænse af en kølig aftenvind.

 

Få det maksimale ud af din terrasse og invester i en skøn terrassevarmer allerede i dag.

You may also like