Home Elektronik Gaming Headset test – Bedste gamer headset

Gaming Headset test – Bedste gamer headset

by Mark
0 comment

Som gamer er det nødvendigt at have et godt headset.

Et solidt gamer headset er vigtigt, da det har stor betydning for den samlede spiloplevelse.

Headsettet kan både være med til at sikre en unik og nærværende lydoplevelse, og samtidig har de den fordel, at de lukker af for udefrakommende støj, der kan genere dig, imens du gamer. Hvis du gamer meget og er interesseret i en lyd helt i top, er et godt gamer headset helt uundværligt.

I artiklen her finder du et samlet og overskueligt overblik over de gamer headsets på markedet, både med og uden ledning, der har klaret sig bedst i test.

Kingston HyperX Cloud II gamer headset – Flot design og forrygende lydoplevelse

Udvalgte egenskaber:

 • Farverigt design
 • God komfort
 • Indbygget Surround sound
 • Støjreducerende

Farverigt design i letvægts materialer

Denne headset model tilbyder en helt unik lydoplevelse og fås i et farverigt design med flotte sorte og røde farver.

Her får du et meget stilrent headset fremstillet i letvægtsmaterialer, der kun vejer 320 gram. Dette er med til at sikre et behageligt headset, der hverken klør eller irriterer dig, så du udelukkende kan fokusere på spillet.

Dette er meget praktisk, især hvis du sidder foran computeren i mange timer i træk. Du har desuden mulighed for at tage mikrofonen af og samtidig justere både mikrofonens og headsettets lydstyrke alt efter behov.

Detaljeret lydbillede med surround sound

Modellen har indbygget Virtual 7.1 Surround sound, som sikrer en forrygende lydoplevelse af høj kvalitet og et detaljeret lydbillede, både i dybden og i bredden.

Surruond sounden er med til at give nærvær, intensitet og en enestående rumfornemmelse. Gamer headsettet sidder godt og tætomsluttet omkring ørerne med ørepudderne, som lukker udefrakommende støj helt ude.

Logitech G433 gamer headset – Komfort og lydkvalitet helt i top

Udvalgte egenskaber:

 • Høj komfort
 • Indbygget Surround sound
 • Lette materialer
 • Høj fleksibilitet

Et virkelighedstro lydbillede

Denne model giver dig en høj lydkvalitet og et meget virkelighedstro lydbillede. De omslutter ørerne tæt og er behagelige at have på også i længere tid ad gangen.

Headsettet er fremstillet i komfortable letvægtsmaterialer, der sikrer en behagelig pasform og samlet spiloplevelse. Modellen er fremstillet med blødt og skidt-afvisende stof, på både bøjle og i ørerne, der yderligere sikrer optimal komfort og kan udskiftes efter behov.

Avanceret teknologi sikrer lækker lyd

Udover høj komfort får du med Logitech G433 et højteknologisk gamer headset, der sikrer en lækker og skarp lyd med mange nuancer og detaljerigdom.

Headsettet tilbyder en rummeligt og indlevende spil oplevelse, så du glemmer tid og sted. Denne avancerede teknologi med Pro G højtalerelement er med til skabe en lydoplevelse ud over det sædvanlige.

Også den aftagelige mikrofon og dennes lydkvalitet er helt i top. Denne har ligeledes blødt og beskyttende stof omkring sig.

Dette headset er både let at bære og har et rigtig flot og moderne design. Desuden indebærer den en høj grad af fleksibelt og kan anvendes både til stationære enheder, men er også perfekte til at tage med på farten.

Sennheiser GSP 300 gamer headset – Lækkert headset i moderne design

Udvalgte egenskaber:

 • Lette materialer
 • Hukommelsesskum
 • Moderne design
 • Lukker støj ude
 • Sprødt og detaljeret lydbillede

Headset i lette og behagelige materialer

Denne model er fremstillet i lette materialer og med en to-delt hovedbøjle, der skal være med til at sikre høj komfort, i samarbejde med hukommelsesskummet, der husker og tilpasser sig lige præcis dit hoved. Headsettet er yderst let og behageligt at bære under hele spiloplevelsen. Det er desuden fremstillet i et moderne sort design med blå nuancer.

Fokus på bas og akustisk design

Selve lyden har et overvejende fokus på bassen og et akustisk design, der reducerer udefrakommende støj, der kan genere. Dette gælder også selve mikrofonen, som har en indbygget Noice Cancelling-funktion, som ligeledes lukker af fra larm udefra. Dette er med til at sikre klar og tydelig kommunikation imellem dine med- og modspillere.

På den måde får du med Sennheiser GSP 300 en både fokuseret og uforstyrret spiloplevelse foran skærmen, hvor du kan nyde mange timers spil i ro og mag. Modellen giver høj komfort, samt et sprødt og detaljeret lydbillede, som sikrer en optimal gameroplevelse.

SteelSeries Arctis 3 gamer headset – Komfortabel headset med sikker pasform

Udvalgte egenskaber:

 • Sikker pasform
 • Høj komfort
 • Sikrer optimal spiloplevelse

Kvalitets gamer headset med høj komfort

SteelSeries Arctis 3 er en kvalitetsmodel, der sikrer høj komfort og sikker pasform omkring hovedet.

Det særlige Air Weave stof sikrer behagelige ørepuder omkring ørerne og modvirker, både sved og overophedning. Inspirationen til ørepuderne kommer fra sportstøj, der ligeledes anvender Air Weave stoffet.

Derudover er inspirationen til hovedbøjledesignet hentet fra skibriller.

Vægten på denne model er helt i bund og med de 300 gram, er det uden tvivl et af letteste headset på markedet. Denne model sidder rigtig godt om hovedet, og du bliver ikke træt af at have dem på, selv ikke efter længere tids gaming.

Som at være der selv!

Headsettet har indbygget 7.1 surround sound, der i høj grad bidrager til en naturtro og realistisk spiloplevelse rig på detaljer og nuancer. Med SteelSeries Arctis 3 føler du, at du selv er en del af spillet, og det opleves som om at være der selv.

Dette headset giver dig, samlet set, en komplet spil- og lydoplevelse, hvor både lyd, komfort og mikrofon alle er i den høje ende på kvalitetsbarometeret. Både god lydkvalitet, tydelig mikrofonlyd, samt høj komfort og sikker pasform, får du med denne model fra SteelSeries.

Logitech G933 gamer headset – Trådløst headset med lang rækkevidde

Udvalgte egenskaber:

 • Trådløst headset
 • Velfungerende lyd og mikrofon
 • Mulighed for justerbar belysning
 • 12 timers holdbarhed på fuldt batteri
 • Lang rækkevidde på 15 meter

Vælg imellem 16 millioner farver

Dette trådløse gamer headset har en fantastisk god lyd og fremstillet i et lækkert tidløst design.

Headsettet er helt oplagt til gameren, der går op i både design og belysning. Modellen har nemlig indbygget justerbar belysning med over 16 millioner farver og tilhørende farveeffekter, som du kan vælge frit imellem.

Modellen er gennemført på alle punkter, og med hensyn til komforten ligger den også helt i top. Du finder nemlig både solid polstring i både hovedbøjlen og i ørepuderne.

Trådløst headset med høj ydeevne

Det trådløse headset fra Logitec muliggør en større fleksibilitet og mobilitet, da du ikke skal bekymre dig om trælse og lange ledninger.

Den kan anvendes til forskellige enheder, herunder f.eks. computer eller PlayStation og det ledningsfrie headset, der i stedet kører på batteri og er USB forbundet, muliggør en lang rækkevidde helt op til 15 meter uden udfald.

Modellen tilbyder desuden 12 timers holdbarhed på et fuldt batteri, og anvender du de forskellige lysfunktioner ligger ydeevnen på 8 timer, når batteriet er fuldt opladt.

Logitech G933 kan tilsluttet til op til 3 lydkilder på samme tid. Det betyder, at du både har mulighed for at game og høre dine yndlingsmusik samtidig, helt uden gnidninger eller konflikter imellem de 3 forskellige lydkilder.

SteelSeries Arctis 7 gamer headset – Kvalitets headset med stor frihed

Udvalgte egenskaber:

 • Behageligt headset med høj komfort
 • Indbygget surround sound
 • 15 timers batterilevetid
 • 12 meters rækkevidde fra din PC

Høj komfort med Air Weave materialer

SteelSeries Arctis 7 er et moderne trådløst gamer headset i høj kvalitet. Modellen er designet med fokus på komfort og optimal pasform.

Hovedbøjlen er designet med inspiration fra skibrillen, som reducerer trykskabelse og gener. Headsettet sidder derfor både tæt og omsluttende, uden at det føles ubehageligt at have på.

Uanset, hvor længe du har det i brug, er du sikret et behageligt headset på hovedet, der er komfortabelt at bære også i længere tid.

Ørepudderne er fremstillet af det såkaldte Air Weave-materiale, der også i høj grad anvendes indenfor sportens og atletikkens verden. Det særlige stof er med til at holde dine ører fri for sved og fugt. Det reducerer desuden risikoen for overophedning.

Stor frihed og mobilitet med SteelSeries Arctis 7

Headsettet fra SteelSeriel giver en god lydoplevelse med hjælp fra den indbyggede surround sound teknologi. Det betyder en både en intens og medrivende lyd.

Headsettet er som sagt trådløst og kører på batteri, hvilket medvirker større mobilitet og frihed. Et fuldt opladt batteri har en levetid på 15 timer, så der er rig mulighed for mange times sjov og spænding foran computerskærmen.

Modellen giver dig mulighed for at skifte imellem 2 forskellige lydkilder, og har en samlet rækkevidde på hele 12 meter. Mikrofonen virker upåklageligt med en klar og tydelig lyd. Det er meget vigtigt, når du skal kommunikere med dine med- og modspiller, at have en solid mikrofon med god lyd, og det får du bestemt her. 

Asus ROG Strix Fusion 500 gamer headset – Avanceret teknologi og knivskarp lyd

Udvalgte egenskaber:

 • Avanceret lysregulerings- og belysningssystem
 • Indbygget surround sound-teknologi
 • Knivskarpt lydbillede
 • Høj detaljerigdom
 • Solid polstring af hovedbøjle og øre-puder
 • Semi- professionelt headset

Avanceret lysregulering

Denne model er et af de mere avancerede gamer headsets på markedet. Asus ROG Strix Fusion 500 er udstyret med et højteknologisk belysningssystem, der giver dig mulighed for at regulere farver på headsettets ydre.

Her kan du vælge imellem millioner af farvekombinationer og på den måde selv være med til at designe dit headsets udseende. Ved hjælp af RGB-lyssystemet kan du vælge iblandt 16,8 millioner farver, som du kan sammensætte efter eget behov.

Fremhæver alle detaljer smukt i lydbilledet

Du får ikke kun en unik lysoplevelse med denne model, men samtidig også en fantastisk lydoplevelse med det indbyggede surround sound system. Dette giver dig lyd fra alle retninger, som er med til at give dig en 360 graders lydoplevelse hele vejen rundt.

Lyden føles utrolig nærværende og intensiv, hvor alle små detaljer i lydbilledet bliver fremhævet på fornemmeste vis.

Knivskarp lyd og optimal komfort

Alle detaljerne står knivskarpe og lyden er lækker og sprød. Dette skyldes bl.a. at headsettet har en dybere bas end andre modeller på markedet.

Dette gør at små detaljer bliver ekstra tydelige og mere markante i det samlede lydbillede. Udover avanceret lys- og lydteknologi har denne model fra Asus samtidig et blødt polstringslag på både hovedbøjle og ørepudder, der er med til at sikre dig en optimal komfort.

Denne model henvender sig i høj grad til den mere garvede gamer, der er på udkig efter et solidt headset, hvor både teknologi og lydoplevelse spiller upåklageligt sammen.

You may also like