Home Elektronik Soundbar test

Soundbar test

by Mark
0 comment

Med en soundbar får du det fulde udbytte af lydsiden i den film, du ser, og i det spil, du spiller. For fuldt ud auditive medier som musik, podcasts og lydbøger giver det sig selv, at her vil muligheden for større dybde i afspillet lyd, som en soundbar giver dig, skabe et grundlag for fordybelse, du ikke når, når al lyden kommer fra samme speakers placeret ét sted i hjemmet.

Soundbars kan du placere hvor som helst i hjemmet og forbinde med dit tv, computeren og så videre. De giver dig mulighed for surroundsound og at sprede samme lydside i hele hjemmet, for eksempel hvis du ofte skifter mellem at være i stuen og køkkenet under madlavningen. Her på listen finder du 5 soundbars til hjemmet, der er bedst i soundbar test.

 

Sonos Beam trådløs soundbar

Med sine blot 65 cm optager denne soundbar ingen synderlig plads og kan sagtens lægges på en stander, selvom montering på væggen ville være at foretrække. I Sonos Beam Soundbar har du garanten for lyd, der giver fordybelse. Hvad enten det drejer sig om streaming af film, podcasts eller videospil, har du i denne soundbar en indgang til at opleve lyden fra flere sider.

 

Skab ægte surroundsound

Med AirPlay kompatibilitet tillader denne bedst i test soundbar trådløs streaming mellem dine enheder. Det giver dig mulighed for at streame samme lyd på flere soundbars, hvilket sparker dørene ind til den ægte oplevelse med surroundsound. Enheder kommer med fire woofere, der giver dig de dybe bastoner, der skaber tyngde for eksempel som underlægning, og med en tweeter til de høje frekvenser. På den facon håndteres hele spektret af vigtige frekvenser.

 

Let opsætning med blot to ledninger

Sonos Beam soundbar kommer med blot to ledninger, så du behøver ikke bekymre dig over, om du kommer til at have bøvl med ledninger. Du skal kun tænke på stikket til strømforsyningen og så et HDMI-kabel til dit tv. Opsætning af soundbaren vil du finde nem.

 

Sony HT-X8500 med dobbelt subwoofer

Sonys HT-X8500 er bedst i soundbar test på en række fronter. Med den har du et godt udgangspunkt for at sætte din egen hjemmebio op, der efterligner lydindtrykkene fra flere sider, du kender fra biografen. Med speakers monteret omkring dig suges du helt ind i filmen.

Resultatet er det fulde udbytte af en films lydside, da du både får den fulde rungen fra synkrone lydindtryk med og kan køre asynkron lyd som musik eller speakerstemme i al sin klarhed, hvor både de høje og lave frekvenser kommer med. Dette i beskedne blot 890 mm.

 

Subwoofer giver sprødere lyd

Denne model soundbar har en indbygget dobbelt subwoofer, så du får det fulde udbytte af de allerlaveste hørbare frekvenser, du kan støde på. Forskellen i lydmæssig kvalitet er mest markant ved bastoner, der runger mere kraftigt med en meget lækrere, sprødere lyd til følge.

 

Samsung HW-Q70R med 4K-forbindelse

Med sin 1100 mm bredde har du i denne Samsung soundbar en avanceret trådløs subwoofer til den rige baslyd. Oven i det får du med den akustiske strålingsteknologi en moderniseret tilgang til filmisk lyd, så du lettere fordyber dig i det, du ser, og kan nyde lyden på en ny måde.

 

Let forbindelse til 4K-enheder

Med sin 4K-forbindelse er det en snild sag for dig at forbinde din Samsung soundbar med dine 4K-enheder, for eksempel din spillekonsol. Det giver mulighed for at forene en knivskarp billedside med en fordybende lydside, så film, tv og spil tilfredsstiller både visuelt og auditivt.

 

Reallyden træder frem med Dolby Atmos og DTS:X

HW-Q70R kommer med Dolby Atmos og DTS:X, hvilket giver en lyd perfekt til surroundsound, der projicerer lydindtrykkene fra filmen ind i dagligstuen. Det giver dig nye vilkår for at nyde lyden som noget særskilt, både de dybe toner og høje frekvenser. Især vil det være reallyden, du i højere grad kommer til at bemærke, da hver klirrende tallerken, hvert fodtrin i jorden og al motorstøj under biljagt foldes ud til fulde. Lige pludselig får lyden sin egen æstetiske værdi.

 

Sonos Playbase med 10 interne drivere

Med en Playbase soundbar fra Sonos har du hele 10 interne drivere at gøre godt med. De fordeler sig på seks mellemtonehøjttalere, tre tweetre til høje frekvenser og en woofer til lave frekvenser. Det giver dig mulighed for at nyde et bredt spekter af lydindtryk. Det garanterer dig, at al lyd fra film bringes i samme høje kvalitet, så du undgår ujævnhed i lydindtrykkene.

 

Placér soundbaren efter ønsket lydside

Sonos Playbase behøver du ikke have noget møje med at montere, for modellen er skabt til at kunne placeres på en stander. Selvfølgelig kan du altid gøre oplevelsen mere strømlinet til at imitere biografoplevelsen ved at montere den på væggen. Alternativt kan du placere denne soundbar lige under dit fjernsyn, så lyden kommer fra samme retning, du er vant til. Så alt efter placering af denne soundbar kan du give dig selv surroundsound eller blot skarpere lyd.

 

Samsung HW-MS660 med autooptimering af lyd

Denne højteknologiske soundbar byder på en række kvaliteter, der sætter den i særklasse sammenlignet med andre soundbars. Blandt andet kan nævnes Smart Sound Mode ved denne Samsung soundbar, der giver dig valget mellem enten selv at bestemme lydindstilling eller lade systemet vælge den rette. Ved sidstnævnte analyseres lyden automatisk og optimeres.

 

Distortion Cancelling modvirker forvrængning

Som noget andet har HW-MS660 Distortion Cancelling-teknologi, der ligesom ved Smart Sound Mode forudser, hvornår i afspilningen af lyd fra film, podcast og så videre, der bliver behov for justering. Dette vil typisk være, når en forvrængning af lyd ligger ude i horisonten.

Resultatet er, at lyden fra bas gengives rent. Det vil også sige, at du ikke behøver overveje at investere i en separat subwoofer rettet mod dybe toner. Systemet lader dem skinne igennem.

 

Let at bruge med Samsung-tv

Du behøver ikke noget kabel for at koble denne enhed til et Samsung-tv, for den proces foregår trådløst. Med et Samsung-tv kan du også let påmontere denne soundbar uden at skulle lave hul i væggen, og når monteret kan den endda trække på tv’ets strømforsyning.

You may also like