Home Elektronik Glattejern test

Glattejern test

by Mark
0 comment

Glattejernet er det perfekte hårstylingsværktøj, hvis du hurtigt og nemt vil have styr på frisuren og kan for mange være helt uundværligt, når der skal være styr på håret, både til hverdag og fest.

Er du i tvivl om, hvilket glattejern du skal vælge? Det er helt forståeligt. Der er nemlig en lang række glattejern at vælge imellem på markedet, og det kan være svært at finde det helt rigtige, som passer til dine behov.

I denne guide har vi samlet 6 af de glattejern, som har klaret sig bedst i test i 2020. Her kan du finde inspiration og blive klogere på de forskellige modeller på markedet.

Læs med herunder og få et godt overblik over nogle af de bedste glattejern på markedet. Det kan være, at du finder dit kommende glattejern på listen?

GHD IV Styler- Brugervenligt design og professionel kvalitet

Udvalgte egenskaber:

 • Professionelt glattejern
 • Brugervenligt design
 • Fleksibel ledning på 2,8 meter
 • Hurtig opvarmning på 20 sekunder
 • Negativ Ionteknologi

Professionelt glattejern med lang rækkevidde

Denne model fra ghd er et professionelt og rigtigt godt glattejern til prisen. Modellen har et brugervenligt design og er særdeles nem at anvende. Den bliver hurtig varm og kan anvendes allerede efter 20 sekunder.

Jernet er udstyret med en lille sensor, som løbende sørger for opretholdelse af varmen hvert 5 sekund, så temperaturen konstant er oppe på omkring de 180 grader.

Dette er den optimale temperatur imod, både slidt og beskadiget hår, uden at håret tager skade af den høje temperatur.

Derudover er glattejernet udstyret med en lang og drejbar ledning, der giver større frihed og fleksibilitet, når du skal have glattet dit hår. Du behøver derfor ikke være bange for at falde i ledningen og ledningslængden giver samtidig en stor rækkevidde.

Høj sikkerhed med auto-sluk og alarm

Dette glattejern har negativ ionteknologi indbygget, som reducerer statisk elektricitet, og får dit hår til fremstå helt glat og lækkert. I forhold til sikkerheden er denne også helt optimal.

Jernet har en automatisk sluk-funktion efter 30 minutter og desuden en alarm, der giver dig besked, hvis glattejernet anvendes i et alt for køligt rum med for høj luftfugtighed.

Du har desuden mulighed for at tage glattejern med på ferie, da det har en universal-adapter indbygget, som den passer til stikkontakter i alle lande.

Det er et af de billigere glattejern på markedet, men er et topprofessionelt værktøj til effektiv hairstyling. Med dette glattejern får du et rigtig meget for pengene, der samtidig sikrer dig altid glat og skinnende hår.

GHD Platinum- Skånsomt glattejern til alle hårtyper

Udvalgte egenskaber:

 • Lynhurtig opvarmningstid
 • Konstant temperaturopretholdelse
 • Tri-zone sensorer
 • Til både glat og krøllet hår
 • Skånsom
 • Drejbar ledning
 • Autosluk og universal adapter

Perfekt glattejern til hjemmebrug

Denne model fra GHD er et af de bedste glattejern på markedet, der henvender sig til hjemmebrug. Jernet har en lynhurtig opvarmningstid, på blot 20 sekunder, og en konstant temperaturopretholdelse på 185 grader. Dette gøres ved hjælp af 3 smarte Tri-zone sensorer, der opretholder den optimale temperatur ved at overvåge varmepladerne.

Til både krøllet og glat hår

Jernet kan bruges til både krøllet og glat hår med et vellykket resultat ved begge hårtyper. Varmepladerne har en hel glat overflade, der både gør at håret behandles skånsomt, samt sikrer, at du ikke brænder dig.

ghd Platinum har desuden en fleksibel og drejbar ledning, samt en autosluk-funktion, der betyder at jernet slukker automatisk efter en halv time. Glattejernet kan bruges over hele verden med den praktiske universaladapter, som passer til alverdens stikkontakter.

Dette glattejern er et af de mere luksuriøse modeller, og der er rigtig meget godt at sige om lige netop dette jern. Der er derfor et rigtig godt bud til dig, der er på udkig efter en glattejern af høj kvalitet.

ghd V Gold Classic Styler – Effektiv hairstyling på vej ud ad døren

Udvalgte egenskaber:

 • Luksus glattejern
 • Brugervenligt design
 • Hurtig opvarmningstid
 • Ledningslænge på 3 meter
 • Stabile keramiske varmeplader af høj kvalitet
 • Konstant opretholdelse af optimal temperatur
 • Skånsom mod alle hårtyper

Luksus model i brugervenligt design

Denne model er et luksusglattejern fra ghd, der afgjort et af de bedre modeller på markedet. Jernet har et brugervenligt design og er hurtig klar til brug med en opvarmningstid på blot 20 sekunder.

Det er derfor helt perfekt til alle, der skal have en effektiv hairstyling på vej ud ad døren.

Glattejernet er udstyret med stabile keramiske varmeplader af høj kvalitet, der er med til at opretholde en vedvarende temperatur på omkring de 175 – 190 grader. Det betyder både en optimal og effektiv hårglatning, der kan klares på ganske kort tid.

Autosluk og fleksibel ledning

ghd V Gold Classic Styler har den nødvendige sikkerhed installeret med den automatiske sluk-funktion. Modellen her har samtidig en fleksibel og roterbar ledning, som sikrer en behagelig brugeroplevelse hver eneste gang.

Sidst, men ikke mindst, er også denne model fra ghd udstyret med en universaladapter, så du altid kan få glattet dit hår uanset, hvor du befinder dig i verden. Samlet set en eksklusiv model, der er alle pengene værd.

ghd V Gold Mini Styler – Solidt glattejern, der sikrer lækkert hår

Udvalgte egenskaber:

 • Effektivt glattejern i høj kvalitet
 • Anbefales til kort hår
 • Glatte varmplader
 • Professionelt jern med høj præcision
 • Skånsomt i brug
 • Stor bevægelsesfrihed

Professionelle resultater med stor præcision

Modellen her er et effektivt glattejern af høj kvalitet, der kan levere professionelle resultater på ingen tid. Den henvender sig især til kort hår, hvor den vil være helt perfekt i brug, men kan bruges til alle hårtyper også krøllet hår.

Jernet er udstyret med to smalle keramiske varmeplader, der sikrer helt glat og lækkert hår. Disse har en række smarte sensorer indbygget, som opretholder en konstant temperatur på 185 grader.

Denne temperatur er den optimale temperatur, der giver et sikkert og præcist resultat – også selvom temperaturen ligger lidt lavere end andre modeller på markedet. Dette sikrer alligevel en både skånsom og effektiv oplevelse.

Lav opvarmningstid og stor bevægelsesfrihed

Glattejernet er hurtigt klart til brug pga. den lave opvarmningstid. Derfor behøver du ikke vente længe, før det kan anvendes på håret. Med denne model fra ghd er du desuden sikret en stor bevægelsesfrihed, som følge af den lange ledning, der kan drejes og er yderst fleksibel i brug.

Som mange af de andre modeller, fra det kendte brand, har også denne både autosluk-funktion og en universal adapter indbygget.

Philips MoistureProtect HP8372/00 – Simpelt glattejern af højkvalitet

Udvalgte egenskaber:

 • Effektivt glattejern
 • Medfølgende opbevaringspose
 • Praktisk og sikker låsefunktion
 • Automatisk temperaturjustering
 • Opvarmningstid på kun 15 sekunder
 • Bevægelige varmeplader

Enkelt glattejern med smarte funktioner indbygget

Dette glattejern fra Phillips er et effektivt glattejern i et enkelt og brugervenligt design. Modellen har b.la. en praktisk og sikker låsefunktion, så jernet låses, når det ikke er i brug.

Glattejernet her har en hurtig opvarmningstid på kun 15 sekunder, så det er hurtig klar til brug. Glattejernets ionteknologi hæmmer den statiske elektricitet, og jernet justerer desuden selv temperaturen. Ved hjælp af den indbyggede MoistureProtect-sensor, kan glattejernet analysere håret og automatisk tilpasse temperaturen herefter.

Derudover medfølger en praktisk opbevaringspose, som er fremstillet varmesikret materiale, hvor du uden bekymring kan opbevare jernet efter brug.

Undgå beskadiget hår med bevægelige varmeplader

Glattejernet er udstyret med to bevægelige keramiske varmeplader, hvilket betyder at, hvis du lukker jernet for hårdt omkring dit hår, så vil disse plader bevæge sig og mindske presset, og dermed undgår du at beskadige dit hår.

Med dette glattejern fra Phillips får du et rigtig billigt glattejern, der trods den lave pris ikke går på kompromis med hverken kvaliteten eller brugeroplevelsen.

Samlet set et gennemført og solidt glattejern, der er en oplagt mulighed til alle, som er på jagt efter et kvalitetsjern til få penge.

BaByliss iPro Ionic 235 Ionic – Super glattejern til få penge

Udvalgte egenskaber:

 • Store varmeplader
 • Høj temperatur
 • Hurtig glatning af håret
 • Mulighed for temperaturjustering
 • Perfekt til mellemlangt og langt hår
 • Medfølgende måtte til opbevaring

Billigt glattejern med store varmeplader

Denne model fra Babyliss er et både billigt og rigtig godt glattejern. Jernet er udstyret med to store og lange keramiske varmeplader, der kan opnå en høj temperatur på hele 235 grader. Dette medfører en både hurtig og effektiv glatning af håret.

Jernets høje temperatur betyder derfor også, at opvarmningstiden forlænges til 60 sekunder, som er noget mindre end andre modeller på markedet. De store varmeplader, der desuden modvirker statisk friktion, betyder også at denne model i særlig grad henvender sig til mellemlangt og langt hår.

Juster temperaturindstillinger efter behov

Du har mulighed for at justere glattejernets forskellige temperaturindstillinger alt efter behov. Der er i alt 6 forskellige niveauer, som du kan vælge imellem og tilpasse efter dine ønsker. Glattejernet her fra Babyliss er desuden udstyret med både en sikker autosluk-funktion og en 2 meter lang ledning, der kan drejes alt efter behov.

Udover selve glattejernet får du også en varmsikker måtte med i købet, hvor du har mulighed for at opbevare jernet på efter brug. Generelt et super godt glattejern til dig, der søger et billigt glattejern af høj kvalitet.

Sådan vælger du det rigtige glattejern

Som du kan læse i ovenstående guide, er der en lang række modeller på markedet i vidt forskellige prislejer. Men hvilket glattejern skal du så vælge?

Der er en række ting, som du bør overveje, før du vælger glattejern. Derved har du også større chancer for at komme hjem med den rigtige model.

Du bør først og fremmest overveje dine behov og ud fra dine hårtype og -længde vurdere, hvilken model, der vil passe bedst til lige netop dit hår. Som udgangspunkt bør du finde et langt og kraftigt glattejern med brede varmeplader, hvis du har langt og tykt hår og modsat, hvis du har kort og mere tyndt hår.

Derudover anbefales det også at finde et glattejern, der er skånsomt mod håret, så det ikke beskadiges. Her bør du særlig være opmærksom på temperaturen, da denne kan have stor betydning for hårets sundhed.

Temperaturer over de 200 grader egner sig, i den forbindelse, bedst til langt og tykt hår.

Du bør også have fokus på sikkerheden, når der taler om et glattejern, der hurtigt kommer op på høje temperatur.

De fleste producenter på markedet i dag har indbygget en eller flere sikkerhedsfunktioner i deres modeller, som f.eks. låsefunktion og autosluk.

You may also like