Blender test

by Mark
0 comment
Blender_test

Blenderen er blandt de køkkenredskaber, som man har svært ved at undvære i hverdagen. Den hakker, knuser, blander og meget mere. Derfor kan det være svært at gennemskue, hvilken blender der er ideel til dig. Vi har samlet de bedste af de bedste på markedet for at give dig et overblik over, hvilken blender der passer bedst til dig. Det er ikke alle, der har fornøjelsen af at eje en blender, men når man først får fingrene i en, bliver man uden tvivl en lykkelig ejer.

For dig, der elsker at prøve nye ting og eksperimentere i et køkken, kan en blender tilføje helt særlig værdi, da den er ganske simpel med mange funktioner. Det er selvfølgelig vigtigt at få en god oplevelse, hvormed valget af blender bør passe til dit behov. Det gælder uanset om du er førstegangskøber af blender, eller om din gamle bare ikke virker optimalt længere.

Om du ønsker at invitere gæster på lækre, hjemmelavede smoothies eller om det skal være cremede supper, kan du skaffe et hurtigt og nemt overblik. Der findes utroligt mange blendere på markedet, men her har vi fundet de bedste i test.

Det kan være svært at vide, hvad du skal lede efter, når du skal finde en blender, der fungerer for dig. Vi hjælper dig med at fremskaffe den helt rigtige blender til dig ved hjælp af denne blender test, så du vælger den bedste blender i test.

Braun JB 5160

En af de bedre blendere er denne model fra Braun JB 5160. Den har en ufattelig styrke og scorer generelt topkarakterer blandt både eksperter og testmagasiner. Det klassiske design gør, at den er nem at betjene og er udstyret med en fin drejeknap placeret på forsiden. Denne models motor er i bunden af blenderen, og glaskanden findes øverst. Den har ikke et væld af indstillinger, men leder du efter en effektiv, men samtidig simpel blender, er denne model lige noget for dig.

Den har en effekt på 1000 watt, hvilket i store træk betyder, at den kan klare de fleste råvarer uden bøvl. Glaskanden kan rumme op til 1,6 liter, som er i den store ende af skalaen. Det er større portioner, du kan lave, hvilket den især har fået positive kommentarer på.

Blenderen her har 11 forskellige hastigheder, og dette gør den nem at tilpasse den hastighed, der er nødvendigt til det, du er i gang med at kokkerer. Braun JB 5160 kommer med 3 programmer, der fungerer bedst til at lave enten noget suppe eller smoothies mm. Det eneste, der bliver fremhævet negativt ved denne model, er at rengøringen af den, er besværlig.

Specifikationer:

 • Watt: 1000
 • Antal hastigheder: 11
 • Antal programmer: 3
 • Kapacitet: 1,6 liter

Så søger du efter en simpel blender med mange hastigheder, så er denne model fra Braun ideel til dig. Den har en høj kapacitet, hvilket gør din madlavning nemmere, og du kan lave mere af det, du ønsker. Den er især anbefalet til de smoothie- og milkshake-elskende brugere, dog kan rengøring af blenderens knive være lidt besværligt.

KitchenAid 5KSB8270

Denne model fra KitchenAid har modtaget meget ros og er blevet testet af tre forskellige ekspertkilder. Den er blandt andet blevet testet for dens ydeevne af hårde og bløde ingredienser, hvor praktisk anvendelig den er samt dens funktion og design. Den er vellidt blandt mange brugere, da den har klaret sig godt i testene. KitchenAids udstyr har et meget kraftigt design, og dette ses også på denne blender.

Den har et meget professionelt og flot design, der gør den lidt mere speciel og moderne. KitchenAid 5KSB8270 modellen er kendt for dens mange kræfter og har en effekt på hele 1800 watt som gør, at den er i stand til at knuse is og meget hårde ingredienser. Den kan lave store portioner ad gangen med den store kapacitet på 1,6 liter. Glaskanden rummer dobbeltvægge, hvilket er en klar fordel, hvis du laver varm suppe, da ydervæggen forbliver kold.

Denne blender kommer med 11 hastigheder og en pulsfunktion. Der medfølger med blenderen også en smart tamper som gør, at det er nemmere at få ting løsnet, der har sat sig fast. Eksperternes mener, at den er bedst til smoothies, men at dens funktion til at kunne lave suppe er god. Dele af modellen tåler endda opvaskemaskine, så her kan du spare tid på opvasken. Derudover mener eksperterne dog, at den ligger i den dyre ende af prisklassen og har et støjende niveau.

Specifikationer:

 • Watt: 1800
 • Antal hastigheder: 11 samt pulsfunktion
 • Antal programmer: 3
 • Kapacitet: 1,6 liter

Denne blender fra KitchenAid er til dig, der ønsker en flot blender med et råt og moderne design og god evne til at knuse hårde ingredienser. Endnu en fordel ved blenderen er, at den på ydersiden på glasset forbliver koldt, selvom du laver varmt mad. Der medfølger, som tidligere nævnt, også en tamper, der gør det nemmere at løsne ting, der har sat sig fast.

Philips HR 3556/00

Blenderen fra Phillips er blevet testet ud over det sædvanlige på blandt andet dens design, anvendelighed samt brugervenlighed. Over hele linjen klarer den sig godt og er vellidt af mange brugere. Denne blender er af meget ren og moderne stil, som passer til dig, der ikke har de helt store krav til en blender. Modellen kommer i rustfrit stål og har derfor en flot grå farve, og denne kvalitet gør, at den let slipper uden om slitage fra dagligdagens strabadser.

Den er meget let anvendelig, da kontrolpanelet sidder på fronten, og den har kun en drejeknap, hvor du tænder og slukker for maskinen. Phillips HR 3556/00 er udstyret med en effekt på 900 watt, hvilket er lidt under standard for andre sammenlignelige produkter på markedet.

Til trods for dens enkelthed er den effektiv og meget brugbar til blandt andet smoothies, blende supper og lave milkshakes. Selvom den har 900 watt, kan den stadig sagtens blende hårde ingredienser såvel som bløde. Har du efter brug glemt at slukke for blenderen, så frygt ej, modellen kommer med en automatisk sluk funktion, der selv sørger for, at slukke den efter brug.

Det der skiller sig ud ved denne blender er, at den kommer med to forskellige størrelse glaskander. Der er både en lille glaskande med plads til 0,6 liter, og der er en større med plads til hele 2 liter, der gør det nemmere at styre, når du skal lave forskellig størrelse portioner. Desuden har blenderen en variabel hastighed, der gør at man kan tilpasse hastigheden efter behov.

Specifikationer:

 • Watt 900
 • Antal hastigheder: Variabel med pulsfunktion
 • Kapacitet: Lille kande på 0,6 liter og stor kande på 2 liter.

Har du behov for en blender, der kan det nødvendige, er denne model passende til dig. Den er vellidt af mange brugere, har et flot design og husker at slukke sig selv, hvis ikke du gør. Kapaciteten kan variere, da den kommer med to forskellige størrelse kander, som du selv kan tilpasse alt efter, om du laver en lille eller stor portion.

Magimix Le Blender / 11610

Modellen fra Magimix er rost både af de danske og svenske eksperter og er udnævnt til testvinder af både forbrugerrådet Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Denne blender kommer i et meget enkelt design, men er knap så stilren som så mange andre på markedet. Den skiller sig især ud med et firkantede design, hvilket gør den unik.

Dog er dens styrke ikke til at tage fejl af, den har en effekt på 1300 watt, som er rigtig højt og yder op til 22.000 omdrejninger i minuttet. Magimix Le Blender / 11610 er udstyret med fire hastigheder, så ikke overvældende mange, men kan stadig yde det den skal. Derudover har den også fire programmer, der har sin egen specialfunktion.

Blenderens glaskande er af termoglas, så uanset om du laver meget varmt eller kold mad og drikke, bemærker du det ikke på kanden. Der medfølger derudover også en opskriftsbog, så du kan blive inspireret til nye og spændende opskrifter samt en spatel.

Det der er særligt ved netop denne blender er, at den er udstyret med et helt specielt rengøringsprogram, der letter dit manuelle arbejde med rengøringen, hvilket klart er en fordel i den travle hverdag. Lige denne blender kommer med en glaskande på 1,8 liter, hvilket er en større kande end standarden, og det gør det muligt for dig at lave større portioner af din yndlingsshake.

Specifikationer:

 • Watt: 1300
 • Antal hastigheder: 4 og pulsfunktion
 • Antal programmer: 4
 • Kapacitet: 1,8 liter.

Søger du en blender du kan stole på, og som er testet flere gange med positiv feedback, så er Magimix Le Blender / 11610 den rette for dig. Den yder op til 22.000 omdrejninger i minuttet, hvilket gør den helt særlig og letter din forberedelse af ingredienserne.

Hvad der endnu er en kvalitet ved blenderen er, at den har et automatisk rengøringsprogram, der letter dit efterarbejde yderligere efter at have anvendt blenderen, og med den store kapacitet er dette kun en fordel for dig, der gerne vil slippe for at gøre rent.

KitchenAid Artisan 5KSB5553 

Blenderen fra KitchenAid Artisan 5KSB5553 er testet af den danske avis Politiken.dk og vandt testen ud af 10 forskellige blendere baseret ud fra forskellige parametre. Parametrene er anvendelighed, design og fremstilling af suppe, knusning af is mm. Denne blender lever helt sikkert op til KitchenAids specielle, rå og moderne design. Det er en forholdsvis stor blender, der tager et køkkens opmærksomhed, men ønsker du en mere neutral farve, er dette også muligt.

Det er en meget kraftig blender i forhold til byggekvaliteten, men som står sikkert, stabilt og robust på et køkkenbord. Det er en helt igennem velfungerende blender, der er flot at kigge på. Denne blender har en effekt på 550 watt, men det gør den ikke mindre effektiv. Den er optimal til at knuse is eller andre hårde ingredienser.

Desuden er den designet til at være energisparende med lav effekt på kun 550 watt. De lave antal watt arbejder også sammen med knivsystemet og gør arbejdet så effektiv som muligt. KitchenAid Artisan 5KSB5553 har desuden også et lavt støjniveau, der er en fordel for husstanden og er udstyret med to forskellige kander, en lille på 0,75 liter og en stor på 1,5 liter. Dette muliggør størrelsen af portionen kan tilpasses efter dit behov.

Specifikationer:

 • Antal watt: 550
 • Antal hastigheder: 5 med pulsfunktion
 • Antal programmer: 3
 • Kapacitet: Lille på 0,75 liter og stor på 1,5 liter

Denne model er især ideel til dig, der ønsker en energivenlig, men effektiv blender med et flot design. Den tager fokus i et køkken med dens helt specielle design der gør, at du ikke kan få øjnene fra den. Den står sikkert og stabilt i et køkken på grund af den robuste byggekvalitet. Derudover kommer den med to forskellige størrelse kander, der gør det nemmere for dig, at tilpasse portionerne så vidt små som store.

Blendtec Designer 625

Blenderen her er testet af to forskellige kilder på forskellige parametre og scorer altså topkarakterer. Eksperterne udtaler, at der ikke er noget, den ikke kan blende. Hvad angår designet er det i meget klassisk blender stil. Denne model er udstyret med ekstra skarpe knive, som kan håndtere både hårde ingredienser, men også nødder og frø, og er helt ideel til blandt andet smoothies, supper og is.

For at kunne klare disse hårde ingredienser skal der også en meget stærk motor til. Den har en effekt på 1550 watt, er udstyret med 4 forskellige indstillinger, og den er nem at rengøre. Modellen er let anvendelig med dens touch-display, der er let at benytte og nem at betjene. Blenderens betjeningspanel gør det muligt at indstille hastighed samt program.

Pulsfunktionen, som er et berøringsfølsomt panel, kan nemt rengøres med en våd klud. Dens kande har en stor kapacitet der kan rumme op til 2,7 liter, hvilket gør, at du har mulighed for at lave store portioner. Derudover er den også af BPA-fri plast, som er fri for diverse usunde kemikalier. Blendtec Designer 625 er passende til især sportsudøvere, kokke og madentusiaster. Den er især ideel til brugere med et behov for en robust blender, der er effektiv og nem at rengøre.

Specifikationer:

 • Antal watt: 1550
 • Antal hastigheder: 6 med pulsfunktion
 • Antal programmer: 4
 • Kapacitet: 2,7 liter

Har du behov for en robust og effektiv blender der er nem at anvende, så er Blendtec Designer 625 perfekt til dig, som elsker at stå i et køkken og eksperimentere. Den kraftige motor gør det muligt at blende rigtig mange ingredienser, og derfor er det en af dem, der scorer topkarakterer, når det gælder blendere bedst i test. Dens kapacitet er også utrolig stor, hvilket bare er en fordel for dig, der laver større portioner ad gangen.

Wilfa BL-1200S

Denne blender får topkarakterer i bedst i test af blendere i et norsk magasin ved navn Klikk.no, da den scorede højt på dens robusthed og hastighedsregulering. Udover det har den også vundet nogle tests i danske aviser, da dens evne til at lave smoothies samt supper er eminent. Den har derudover også en fordel ved, at den er nem at rengøre samt betjene.

Det der adskiller sig ved denne blender er, at den har et påfyldningslåg, hvilket gør, at du kan fylde ting i blenderen, i mens den allerede er i gang. Dette er meget praktisk, da du nogle gange kan glemme en ingrediens midt i madlavningen. Kapaciteten på glaskanden er 1,8 liter, så ganske stor især til supper eller smoothies. Den befinder sig derudover også i den lave ende af prisklassen, og med en kraftig motor på 1200 watt kan Wilfa BL-1200S klare de fleste opgaver.

Dog har denne blender et forholdsvist højt støjniveau der gør, at den larmer lidt mere end andre sammenlignelige blendere. Panelet på fronten er også en af grundende til de flotte karakterer, da den bliver beskrevet som meget nem at anvende. Når du skal gøre blenderen ren, er det en nem opgave, da kanden uden problemer kan komme i opvaskemaskinen, og knivene bør skylles under rindende vand.

Specifikationer:

 • Antal watt: 1200
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Kande: Glas

Blenderen Wilfa BL-1200S er til dig, der har behov for en robust blender med en stærk motor. Den klarer opgaverne til bunds og det unikke ved denne model er, at du kan fylde mere i blenderen ved hjælp af den påfyldningslåg, i mens blenderen er i gang. Med dens store kapacitet er der plads til smoothies eller milkshakes til hele familien eller vennerne. Det eneste du skal tage højde for er, at den er ret støjende i brug, men hvis du ikke anser dette for et problem, er det en rigtig god blender.

Braun JB 3060

De danske eksperter er utroligt glade for netop denne blender og så imponeret over den, at den vinder bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk. Denne blender er i flot design og har en blank, sort farve på kontrolpanelet med en elegant glaskande ovenpå. Styrken på blenderen er en effekt på 800 watt, så den kan klare mange ingredienser ad gangen.

Den har en meget effektiv arbejdsgang, selvom styrken ikke er den højeste på markedet, hvis du kigger på andre sammenlignelige produkter. Hastigheden er udstyret med mulighed for at vælge i mellem 5 forskellige, derudover også en turbofunktion, hvis der skal blendes meget hårde ingredienser som frosne bær mm.

Kanden er af termoglas, der er varmeresistent, hvilket klart er en fordel, hvis du ofte laver varme supper eller lignende. Blenderen kommer med en kande, der kan rumme 1,75 liter. Dette gør det muligt for dig at lave større portioner. Støjniveauet er dog ikke helt i klasse med andre modeller, men den har dog andre kvaliteter. Blenderen er af rustfrit stål og kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen. Den er nem at afmontere samt at rengøre.

Specifikationer:

 • Antal watt: 800
 • Antal hastigheder: 5 med pulsfunktion
 • Turbofunktion
 • Kapacitet: 1,75 liter.

Denne blender er af høj kvalitet til dig der ønsker en blender, som er udstyret med 5 forskellige hastigheder med en turbofunktion. Kanden er termoglas, hvilket gør den resistent over for varme, som er en fordel, når du laver varme retter. Dens kapacitet gør det også muligt, at lave større portioner ad gangen, i stedet for at lave flere.

Wilfa Raw Fuel

Denne blender er testet af eksperter fra Norge, der har testet blenderes ydeevne samt design og hastighed. Anmeldelserne taler rigtig godt for denne model på de målte parametre. Modellen er en højhastighedsblender, der klarer op til 22.000 omdrejninger i minuttet. Den taber ikke farten, selv når den arbejder lang tid ad gangen, hvilket gør den til en udholdende og robust maskine. Den opererer derfor med langt højere hastighed end andre sammenlignelige produkter på markedet.

Det manuelle arbejde er der ikke meget af da dens evne til at knuse hårde ingredienser, er kraftig. Wilfa Raw Fuel har 3 forudindstillede programmer, der gør den brugervenlig og nem at betjene. I forhold til rengøringen tåler den ikke opvaskemaskine, men det fungerer udmærket manuelt, ifølge eksperter. Det eneste der kan tale i mod er, at det kan være lidt besværligt, at nå ned under knivene i bunden. Kanden er af BPA-fri plast og gør den derfor fri for unødvendige kemikalier samt gør godt for miljøet.

Specifikationer:

 • Antal watt: 1200
 • Antal programmer: 3 med pulsfunktion
 • Antal hastigheder: 10
 • Kapacitet: 1,5 liter

Wilfa Raw Fuel er altså den optimale blender til dig, der tænker på miljøet og ønsker en kemikaliefri kande. Dette er helt sikkert en fordel, da den også optimerer ens sunde brug af materialer.

Med dens 22.000 omdrejninger i minuttet gør det den særlig på markedet, fordi den ikke taber hastighed, selv under lang arbejdstid. Det er en udholdende og robust maskine, der dog stadig er meget brugervenlig og nem. Den tåler ikke opvaskemaskine, men er nem ved rengøring, dog skal du lige lægge ekstra kræfter under knivene, da det kan være lidt besværligt. På baggrund af disse parametre har blenderen altså scoret gode karakterer i testen.

 

Tidligere anmeldte blendere

Anmeldelse af Magimix blender – 4,8 stjerner

Den næste blender i vores test af blendere, er en Magimix blender. Denne blender fra Magimix deltog ikke i Søndagsavisen’s test af blendere, men deltog i Tænk’s test af blendere i januar 2014 og vandt denne test af blendere foran 22 andre blender. Dette må man sige er et prædikat om at denne blender fra Magimix, er en blender af meget høj kvalitet og i Tænk’s test har de blandt andet testet blenderene for hvor gode de er til at blende isterninger og lave smoothies.

Udover at have fået gode anmeldelser og vinde Tænk’s test af blendere 2014, så har Magimix blenderen også fået gode anmeldelser fra kunder på den engelske version af Amazon. Her har Magimix blenderen fået 4,8 stjerner ud af 5 mulige stjerner og denne karakter er givet på baggrund af 124 kunder, som har købt og anmeldt Magimix blenderen på Amazon. Når der er mere end 124 anmeldelser, er denne karakter på 4,8 stjerner derfor mere retvisende end karakteren givet til Wilfa blenderen hos Wupti.com. Som forbruger er det derfor bedst at stole på karakteren og anmeldelsen af Magimix blenderen.

De tekniske specifikationer for Magimix blenderen er følgende:

 •  Motorkraft på 1200 Watt, der kan klare alle svære blenderopgaver
 • En kapacitet på 1,8 liter som gør at den kan blende mere end den normale blender på 1,5 liter
 • Har indbygget energispare mode
 • Kanden er lavet af glas og påfyldes i midten gennem et låg
 • Let at rengøre da alle dele kan komme i opvaskeren
 • 4 programmer til dessert, is, suppe og smoothies
 • Hastigheden kan justeres

Du kan finde Magimix blenderen billigst hos en af nedenstående forhandlere, som vi har sammenlignet priser på:

Anmeldelse af Wilfa BL 1200 blender – 3,9 stjerner

En af de populære blender på markedet lige nu, er en Wilfa BL 1200 blender. Denne blender fra Wilfa har blandt andet deltaget i Søndagsavisen’s test af blendere og fået anmeldelser fra kunder, som har købt dem den på blandt andet Wupti.com.

I Søndagsavisen’s test fik Wilfa blenderen 5 stjerner ud af 6 mulige stjerner og endte på en delt 1.plads sammen med blenderen fra Kitchenaid.  Det var blandt andet Wilfa blenderens gode evne til at blende isterninger uden besvær som gjorde at den vandt testen. Med en motorkraft på 1.200 Watt og en kapacitet på 1,8 liter i kanden, har du med en blender af høj kvalitet at gøre og er rent funktionsmæssigt også en af de bedste på markedet til prisen.

Udover at have deltaget i Søndagsavisen’s test af blendere, har Wilfa Bl 1200 blenderen også fået en række anmeldelser af kunder, som har købt blenderen via webshoppen Wupti.com. Wilfa BL 1200 blenderen får 3,9 stjerner ud af 5 mulige stjerner og denne karakter er baseret på anmeldelser fra 15 kunder, som har købt den. Når der kun er 15 anmeldelser, kan karakteren kun give en indikation på hvor god blenderen er og er ikke statistik valid nok til at man som forbruger kan stole på den.

De tekniske specifikationer for Wilfa BL 1200 blenderen er følgende:

 •  Motorkraft på 1200 Watt, der kan klare alle svære blenderopgaver
 • En kapacitet på 1,8 liter som gør at den kan blende mere end den normale blender på 1,5 liter
 • Maskinen er lavet af stål og kan tåle meget
 • Kanden er lavet af glas og påfyldes i midten gennem et låg
 • Let at rengøre da alle dele kan komme i opvaskeren
 • Specifikke programmer lavet til at knuse is, lave smoothies og rengøre
 • Specialknive som er gode til at knuse is med
 • Hastigheden kan justeres

Wilfa BL 1200 blenderen får en delt 1 plads i Søndagsavisen’s test af blendere og deler denne plads med KitchenAid blenderen og får generelt også på webshops denne samme karakter baseret på 5 stjerner. Dog ligger prisniveauet for en Wilfa BL 1200 væsentligt lavere end Kitchenaid blenderen og er du på udkig efter en god blender til en god pris, så er en Wilfa BL 1200 blender den rigtige blender for dig.

Du kan finde Wilfa BL 1200 blenderen billigst hos en af nedenstående forhandlere:

Anmeldelse af Kitchenaid Artisan Blender – 3,8 stjerner

En af de deltager som scorer højest i vores blender test 2014, er KitchenAid Artisan blenderen som du kan se på billedet til højre. Denne blender har enten været en del af eller vundet flere test og af disse test, kan blandt andet nævnes en test af blender i Politiken og Søndagsavisen. Derudover har denne blender fra Kitchenaid også fået en række anmeldelser på Amazon.com, hvor den får 3,3 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Hvis vi først kigger på anmeldelserne fra Amazon.com, så Kitchenaid blenderen 3,3 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne karakter er givet på baggrund af anmeldelser fra over 1.228 kunder, som har købt en Kitchenaid blender på Amazon. Når der er mere end 100 anmeldelser og tilmed mere end 1.000 anmeldelser, så kan du som forbruger regne med at denne karakter er meget retvisende og statisk valid.

Som sagt så har denne Kitchenaid blender også deltaget i en række andre tests. En af disse en test i Søndagsavisen fra 2012 og som havde 6 blendere med i deres store test og hvor Kitchenaid blenderen fik en delt 1. plads med Wilfa BL 1200 blenderen. I den store test af blendere fra Søndagsavisen, fik Kitchenaid blenderen 5 stjerner ud af 6 mulige stjerner. Af de ting som Kitchenaid blenderen fik gode karakter for var blandt andet, hvor godt den hakkede isterningerne i stykker og at den arbejdede meget ubesværet. Dette er et udtryk for den store motorkraft på 500 Watt og den gode kniv i Kitchenaid blenderen.

Generelt så er en KitchenAid Artisan blender udstyret med følgende specifikationer:

 • 5 hastigheder på kniven, så man kan tilpasse tempo og larm
 • En motorkraft på 550 Watt – andre blendere ligger mellem 350 0g 500 watt
 • En kande lavet af glas på 1,5 liter – Glaskanden kan komme i opvaskeren
 • Vægt på 5,2 kg som gør at blenderen står fast på køkkenbordet
 • Motordele lavet af metal – sikrer dig en længere levetid på din blender
 • Kniv i rustfrit stål

Du kan finde Kitchenaid blenderen billigst nedenfor, hvor vi har sammenlignet priser fra flere forhandlere:

Anmeldelse af Braun JB3060 blender – 4,7 stjerner

Den sidste deltager i vores test at bedste blender, er Braun JB3060 som du kan se på billedet til højre. Denne blender fra Braun har blandt andet fået 4,7 stjerner ud af 5 mulige stjerner på den tyske del af Amazon.com.  Denne karakter er dog baseret på anmeldelser fra kun 6 kunder og er derfor ikke så retvisende.

Braun JB3060 deltog i den for nyligt afsluttede test af blendere, som Tænk lavede i juli 2014 og vandt denne test foran flere andre blendere. Braun JB3060 fik blandt den gode anmeldelse med på vejen på grund af den gode motorkraft samt den lave pris i forhold til de andre blendere, der deltog i testen hos Tænk.

Vi har her på Tilhusoghave.dk valgt at give Braun JB3060 blenderen en karakter på 4,7 stjerner men stadig placere den som den sidste i vores test grundet det lave antal anmeldelser fra kunder, der har købt den – dette kan dog ændres på længere sigt.

Hvad for en blender er bedst?

Hvad for en blender er så den bedste blender på markedet lige nu? Jamen det synes vi stadig at Wilfa BL 1200 blenderen er, og dette skyldes at den har vundet flere tests samt at prisen for den er til at overkomme. Havde Magimix blenderen været billigere i pris, var det formentlig denne som var løbet med sejren. Men i og med at den er 3 gange så dyr i pris, så har vi her på Tilhusoghave.dk valgt blenderen fra Wilfa.

Andre test vi har lavet

Udover at lave test af blendere, har vi også samlet og lavet test af andre maskiner med mere til huset og haven. Her er et kort udpluk af dem:

Vi håber at du har kunnet bruge ovenstående artikel og at den har givet dig inspiration til, hvilken blender du skal vælge. Hvis du endte med at købe en blender via denne test, så kommenter venligst med hvor og til hvilken pris så andre forbrugere kan drage nytte af dine erfaringer.

You may also like