Home UdenforHaven Buskrydder test

Buskrydder test

by Mark
0 comment

Hvis du er en af dem, der ønsker en flot udseende have og derfor bruger adskillige timer på havearbejde, kender du sikker til de fysiske udfordringer, der opstår i kølvandet på det hårde arbejde. Din krop er ikke rustet til at være foroverbøjet eller knælende i længere tid ad gangen, og derfor gør du godt i at investere i et værktøj, der kan hjælpe dig med dette.

En buskrydder er formidabel til at klare sig igennem alle de udfordringer, du kan møde i dit havearbejde. Den klarer alt fra at trimme græs, buske og rydde op i fx vejkanter. Med en god buskrydder slipper du for nogensinde at opleve smerter igen i forbindelse med havearbejde.

Du finder i dag mange forskellige slags buskryddere på markedet. Her er nogle af de faktorer, du skal være opmærksom på, inden du køber din batteridrevne maskine:

 • Batteristørrelse – et stort batteri er en indikator for, at du har en rigtig god maskine. Jo større batteriet er, jo dyrere vil prisen også være.
 • Klippediameter – en stor klippediameter kan nå en større arbejdsflade. Til gengæld kan du nemmere komme rundt i afkroge og hjørner med en mindre klippediameter.
 • Vægt – det er altid behageligst at have en let maskine, så du skåner din krop. Desværre har produkter af god kvalitet altid et stort batteri, og jo større et batteri, jo tungere vil din maskine være.

I følgende afsnit gennemgås der en buskrydder test, så du kan få et overblik over de bedste modeller, der er tilgængelige på markedet.

Bosch ART 26-18 LI

Denne buskrydder er testvinder hos både Idényt, Politiken og Gør Det Selv, og grundet sin lille størrelse egner den sig perfekt til trimning af kroge og hjørner i din have.

Dette produkt har en klippediameter på 26 cm., hvilket gør, at den egner sig perfekt til trimning af mindre arealer. Den anvender dobbelt plastknive som skæresystem hvilket giver et effektiv snit, når den skærer sig igennem græs, buske og ukrudt.

Batteriet er et 18V batteri i Bosch Power4All-serien, hvilket betyder, at du kan bruge det universelle Bosch-batteri til dette produkt. Batterierne lades hurtigt op, hvilket gør det nemt for dig at anvende produktet i det daglige.

Maskinen kan højdejusteres i målene 80-115 cm., så du opnår den bedst mulige arbejdsstilling uden at undgå smerter og varige skader. Med en vægt på blot 2,5 kg. får du en dejlig let maskine, du nemt kan have med dig i længere tid ad gangen.

Denne buskrydder er til dig, der:

 • Har en lille eller normal have med simple behov.
 • Ønsker en let og ergonomisk maskine.
 • Værdsætter en hurtig batteriopladning.

Bosch AdvancedGrassCut 36

Denne buskrydder har en noget mere kraftfuld motor end sin forgænger, og egner sig derfor perfekt til store haver med mere krævende opgaver.

Produktet her er udstyret med et stort batteri (36V) og en kraftfuld motor, der kan klare sig igennem selv de tætteste bevoksninger. Med en klippediameter på 30 cm. kan du hurtigt nå hele haven rundt. Et dobbelt tråd-skæresystem dæmper vibrationer og sikrer et jævnt og hurtigt snit.

Maskinen er udstyret med et godt sikkerhedssystem, som modvirker utilsigtet virkning af motoren. Sikkerhedsknappen befinder sig på venstre side af grebet, og den egner sig derfor ikke til venstrehåndede personer.

Som en sidste fordel har dette produkt et ekstra greb, der kan justeres både i højde og vinkel. På den måde får du et solidt greb om din maskine, så du nemt kan styre den.

Denne buskrydder er til dig, der:

 • Har en stor have, der kræver et robust værktøj.
 • Har store, åbne arealer, hvor du kan drage fordel af en stor klippediameter.
 • Værdsætter et godt, ergonomisk greb.

Black & Decker GLC 3630

Denne buskrydder er testvinder hos Aftonbladet. Grundet sin meget kraftfulde motor vurderes den til at være lige så effektiv som en benzindreven model, selvom den er batteridreven og nem at bruge i haven.

Selvom mærket er forholdsvist ukendt, og du sikkert ikke lige har stiftet bekendtskab med det her for nyligt, er du med et køb af denne maskine garanteret en stor form for alsidighed og fleksibilitet i dit havearbejde. Med en klippediameter på 30 cm. og forskellige indstillinger fungerer den optimalt til alt lige fra græs-, ukrudt- og præcisionsklipning omkring bed.

Udover at kunne indstille din maskine til forskellige klippebehov, kan du også benytte dig af et såkaldt ECO og TURBO mode. Det første er energibesparende, og egner sig fint til lette opgaver, så du kan forlænge din batterilevetid. Det sidstnævnte er derimod velegnet til mere komplekse opgaver, hvor du virkelig kan skrue op for maskinens kraft, hurtighed og effektivitet.

Produktet er udstyret med et batteri på 36V, og på en fuld opladning skal du gerne kunne nå et areal på 3750 – dette varierer naturligvis efter din indstilling. Med en samlet vægt på 3,5 kg. er det langtfra den tungeste model, du kan finde.

Skaftet er et justerbart teleskopskaft, så du kan skåne din krop bedst muligt under dit arbejde.

Som noget ekstra får du en beskyttelsesbøjle med, som du kan bruge, når du skal trimme mere sarte områder omkring blomsterbede.

Denne buskrydder er til dig, der:

 • Har en stor have med alsidige behov.
 • Ønsker en fleksibel maskine, der kan tilpasses de individuelle opgaver.
 • Værdsætter en kraftfuld batteridreven motor.

En god investering forud for sæsonen

På baggrund af ovenstående buskrydder test er du hermed blevet præsenteret for en række buskryddere, der alle sammen har klaret sig godt igennem tests.

Selvom der er noget tid igen, inden havesæsonen for alvor skydes i gang, kan du med fordel allerede gøre en god investering. Men en buskrydder af god kvalitet er du altid sikret en nem og effektiv vedligeholdelse af din have.

Det vigtigste er, at du gør dig nogle overvejelser forud for dit køb, så produktet passer til din have og de behov, du har. På den måde får du det størst mulige udbytte for dit produkt. Og du kan lige så godt vælge rigtigt første gang, så du sparer tid og energi, som du kan bruge på at forskønne din have i stedet.

You may also like